Dé sloper voor kleinschalige sloopwerkzaamheden

Moet een schuurtje of tuinhuis wijken voor een mooi bloemenperkje of een moestuin? Of is de indeling van het huis aan verandering toe, waarvoor muren moeten worden gesloopt? Alle kleinschalige sloopwerkzaamheden in Apeldoorn en omstreken zijn in goede handen bij KMD Allround. Ons klusbedrijf staat garant voor snelheid, vakwerk en een klantgerichte aanpak. Altijd!

Een snelle, voordelige oplossing

Onder de noemer sloopwerkzaamheden kunnen allerlei klussen vallen. Denk bijvoorbeeld aan het slopen van een muurtje binnenhuis om de indeling van de kamers te veranderen, bijvoorbeeld van een aparte keuken en woonkamer naar een moderne woonkeuken. Of aan het weghalen van een aanbouw zoals een schuur, veranda of overkapping om zo ruimte te maken voor beplanting? Allemaal zaken waarvoor mensen over het algemeen een professioneel sloopbedrijf inschakelen. Slopen is immers zwaar werk!

Vaak is een sloopbedrijf inhuren echter een dure zaak. Een investering die het meer dan waard is bij een heel huis laten slopen, maar bij kleinere sloopwerken niet altijd even rendabel is. Door in plaats daarvan een klusbedrijf zoals KMD Allround in te schakelen, is het mogelijk aardig op kosten te besparen. En omdat wij geen probleem maken van lange dagen, is het tijdsbestek vaak ook flink korter.

Meer dan sloper alleen

KMD Allround is, zoals de naam al doet vermoeden, een allround klusbedrijf dat is in te schakelen als o.a. bouwer, schilder, meubelmaker en sloopwerker. Na het slopen meteen een aanbouw opbouwen of verbouwing realiseren? Dat nemen wij dus moeiteloos op ons! De wensen van de klant staan voor ons altijd centraal – het is immers niet onze woning waarover wij ons ontfermen. Een resultaat op maat, daar maken wij ons hard voor.

Slopers gezocht? Neem contact op met KMD Allround om de mogelijkheden te ontdekken. Wij leveren zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte aan. Vul het contactformulier in of bel bij prangende vragen naar 085-8881916. Wij staan in Beekbergen en de rest van de regio Apeldoorn klaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!